![]() |
|
Peugeot 206 alttan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ilnrymr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2018 Konum: İngiltere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2018 Saat 23:24 |
Merhaba arkadaşlar. Peugeot 206 var bende hdi 1.6 diesel. Son 1 haftadır biraz değişik tepki veriyordu deliklerden geçince 2 gündür takur Tukur demir sesi gelmeye başladı. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Malum milli belamiz torsiyon probleminiz başlamiş olabilir. Sesler çoğalmadan iyi bir ustaya gosterun aracinizi. Belki gevşeyen sıkilması gereken bir iki civata olabilir. Ben de korkmuştum bir civata gevşemiş onu farkedip sıktı usta bayağı arkası toparlandi aracimin.
|
|
![]() |
|
Ilnrymr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2018 Konum: İngiltere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben ingilterede yaşıyorum arabayı 1 ay önce £500 aldım zaten. Eğer yüksek fiyat söylerlerse yaptırmaya değmez. Yani yeni araba alırım yerine daha mantıklı.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aynen arkadaşımızın dediği gibi torsiyon belası muhtemelen ve ingilterede uygun bir fiyat olacağını pek sanmıyorum açıkcası :) yenisi almak daha mantıklı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Şu hale bak bizim torsiyon parasına adamlar aracın yenisini alıyor :) kendi ülkemizde işgal altındayız
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
kdv+ötv + ötv'nin kdv si alınırsa normal karcedeşim. olay aşçı bahçıvanı + bahçıvan aşçıyı muhabbetine dönmüş Allah sonumuzu hayır etsin benzin 6 tl olmuş + motorin 5,30 tl.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Benzin 1.20 mazot 1.22 burada. Arabayı da 1 hafta çalışarak rahat alıyorum. Burda işçilik çok pahalı o yüzden parayı tamire vereceğime yenisini alırım
|
|
![]() |
|
Bi hafta daha kullansam bi tehlikesi var mı bunun acaba
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
forumda 6 ay kullananlar var öyle ama dikkat etmek lazım :) sert agresif sürüşler yapmayın :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
Ses çok fena gelmeye başladı. Hani bazı yerlerde asfalt eklemleri vardır sadece bi çizgi görünür. Oralarda bile tangur tunfur gidiyorum
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Herşeyi torsiyona bağlamamanızı tavsiye ederim. Benden de çat çat ses geliyordu. Meğerse gelen ses stepnenin demirinden geliyormuş. birbirine vuran demirleri izole ettim şimdi mis gibii
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |