![]() |
|
Marş basıyor ama çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gokcelı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2018 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2018 Saat 11:54 |
Selamün aleyküm arkadaşlar peugout 206 sw 2004 model aracım var 2 gün önce araca bindim marşa bastım araba çalışmadı marş basıyor hemde gayet iyi fakat çalışmıyor 2 saat bekledim sonra tekrar denedim araba bir basmada çalıştı dün yine araca bindim ayni sıkıntı oldu aracım şu an çalışmıyor marş basıyor ama çalışmıyor varmı daha önce başına böyle bir durum gelen
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava yapmıştır ve/veya motora yakıt gitmiyordur.
|
|
![]() |
|
ORhun53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Hocam çalışmadığında gaza basıp çalıştırmayı denesene.Bende aynı durumu yaşamıştım bazen gaza köklenmediğim takdirde çalışmıyordu.Sonuç olarak aküden kaynaklanıyormuş.Değiştim düzeldi.
|
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot filtresi değiştirdiyseniz yakın zamanda, o yüzden de yapabilir
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracında motor bloğunda yağ kaçağı varmı
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Gokcelı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2018 Konum: Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim benzin pompası arızalanmış yaptırdım şimdi bi sıkıntı yok 90 lira pompa ve contaya verdik 50 lirada usta atlattık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |