![]() |
|
Bu Soket Ne Olaki? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2018 Saat 10:12 |
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sis yoksa araçta sis lambarının soketi abi tesisat olur ama sis lambaları olmaz genelde. :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolasın Soner. Sis yok araçta..Birgün nasipse artık..
|
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
eski 206’dan biliyorum bir ara İstanbul trafiğinde gam açmadı ve hararet yaptı. Aracı sağa çektim biraz bekledim su deposunu açıp su ilavesi yaptıktan sonra o fişi çektim ve radyatör fanını sürekli çalıştırarak sanayinin yolunu tuttum. Kısaca o fiş hararet müşürüne ait. Eğer Kontağı açtıktan bi kaç saniye sonra radyatör fanı çalışıyorsa kesinlikle müşüre ait.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Radyatör fanını ilk defa geçen yaz hararet 100 e yaklaşırken birde klimayı açtığımda açlıştığını gördüm. (yani duydum baya bi motora kamyon kaçmış gibi) neden öyle boşta durduğunu anlamadım.. karşılığı nerededir..taksam bi sıkıntı olurmu muallakta kaldık yine..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hararet müşürüne ait deil hocam o soket. sanırım fan reziztansı soketi olabilir.
Düzenleyen sonerkyl - 13 Nisan 2018 Saat 16:51 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |