![]() |
|
El freni askıda kalmıyor aşağı iniyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
niklaus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 Saat 20:51 |
Arkadaşlar öncelikler merhabalar , sahip oldugum peugeot 307 aracımın el frenini çektigimde, hiç ses gelmemekte ve bıraktıgım an aşağı inmekte, elimde yukarıda sabit tutarsam aracın el freni gayet iyi tutuyor , sorun tel den midir, yay danmıdır , başka bi aksamı varmıdır bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.Not: aracın gayet sert olan el freni son 2-3 gündür yumuşak cekiliyordu ve gayet iyi tutuluyordu
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
niklaus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı bugün sanayiye götürme şansım oldu 3 ustaya gösterdim , belirttiğiniz gibi telin sıkışmış kopmuş olacağını belirttim lakin bütün ustalar 5-10 sn el frenini indirip kaldırıp tabanca bozuk dediler , kendimin bi ustaya gidip açtırıp kontrol etmemi önerirmisiniz
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Şimdi ustalar farketmiş bozuk olduğunu bu iyi birşey ![]() |
|
![]() |
|
turkcelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkcelik
Merhaba ne yaptiniz merak ettim aynisi başıma geldi. Çözebildinizmi
|
|
![]() |
|
independent ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2020 Konum: K.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı independent
Bendede aynı sorun var nasıl yaparız hiç yukarda kalmıyor boşa düşüyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |