![]() |
|
Elektronik ariza 307cc |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bilal307cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2018 Konum: Bolu/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilal307cc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 Saat 00:59 |
Aracımın gösterge panelindeki bütün ışıklar yanıyor ve silecekler kendi kendine çalışıyor ,farlar kendi kendine açılıyor ve araçtaki hiçbir kontrolü yapamıyorum yani korna çalmıyor, sinyal atmıyor, camlar inmiyor, sileceği durduramıyorum farları kapatamıyorum, bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teybin sigortasını yaktığımda benim arabaya da böyle olmuştu tek fark tüm gösterge ışıkları yanmıyordu sadece bir tane ünlem işareti vardı.. Tüm sigortaları bir kontrol edin..
Ama şu ihtimal de var ki araba servis moduna geçmiş olabilir.. Akü kutup başını söküp birkaç dakika sonra tekrar takın.. Eğer kontağı açtığınızda bu sorun devam ediyor ise arabaya serviste yeniden yazılım atılması ya da yeni bir beyin gerekebilir.. En kötü ihtimal için hazırlanın en iyisi için dua edin bence.. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. arkadaşımızın yazdığına ek
1-akü bitik olabilir. 2-far sinyal kolu arızalı olabilir. 3-araca sonradan yapılan ses sistemi ve exnon gibi elektrikli ilavelar yapılırken montaj hatasından kaynaklı sorun olabilir. 4-bsı araç içi siğorta kutusuna su gelmiş olabilir buda oksitlenme ve neticesinde elektronik arızalara sebep olabilir. 5-aracı kesinlikle pc bağlatıp arıza kodlarına baktırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bilal307cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2018 Konum: Bolu/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilal307cc
Akünün kutup başını söküp taktıktan sonra düzeliyor bazen uzun bir süre yapmıyor bazen hemen tekrarlıyor
|
|
![]() |
|
sagopakajmer1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sagopakajmer1903
hocam sorunu çözebildiniz mi? Paylaşabilirmisiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |