![]() |
|
Partner Tepee Kumanda-Cam Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nash1883 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2018 Konum: İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2018 Saat 04:21 |
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza.
Benim sorum şu; 2017 model partner tepee model arabaya sahibim. Aracı terk ederken, kumandadan kapatma tuşuna basılı tuttuğumda camlarım kapanmıyor. Nasıl aktif edebilirim? Çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalde öyle bir özellik yok,
sonradan "cam kaldırma modülü" alıp takmanız gerekiyor. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Bavarian.mw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bavarian.mw
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2009 model tepee sahibiyim camları kumandadan kaldırabiliyorum araç orijinal modül falan yok servise gittiğimde personel kendi gösterdi o şekilde öğrendim.
|
|
Tepee
|
|
![]() |
|
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerdeyse tüm peugeotlarda cam kaldırma özelliği var. O özellik
Yok diyen biraz araştırsın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |