![]() |
|
2'İNCİ EL OTOMOBİLDE YAPRAK KIPIRDAMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 Saat 13:44 |
|||
Konya´da ikinci el otomobil satışı yapan galerinin sahibi Mehmet Çenesiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekonomik kriz nedeniyle ikinci el otomobil piyasasında yaşanan durgunluğun aynı şekilde devam ettiğini söyledi. Halen piyasada hareketlenme beklentisi de bulunmadığını anlatan Çenesiz, ikinci el otomobillerin fiyatlarının en dip seviyeye oturduğunu, ikinci el piyasasındaki hareketsizliğin önemli bir nedenlerinden birinin de sıfır otomobillerde yüzde 10´lara varan indirim ve sunulan uzun vadeli taksit avantajları olduğunu belirtti. Halen ikinci el piyasasında en çok, fiyatı 10 ile 20 bin YTL arasındaki ucuz otomobillerin satıldığını ifade eden Çenesiz, ´´Yüksek model ve fiyatlı otomobiller yerine, benzinli, düşük model ve ´bayan arabası´ olarak tabir edilen küçük sınıf otomobiller satılıyor´´ dedi. Piyasada satılan otomobillerin fiyatlarından da örnekler veren Çenesiz, şunları kaydetti: ´´1998 model Toyato XEİ 13,5 bin YTL, 2006 Ford panelvan minibüs 17.5 bin YTL, 2002 model Renault Megane 26 bin YTL, 1998 model Volkswagen Polo 11 bin YTL´den satılıyor. 1992 model Tofaş Şahin 5-5.5 bin YTL, 2004 model 2000 motor Peugeot Partnerler 15 bin YTL, 1998 model Audi benzinli 1.8 turbo otomobiller ise 25 bin YTL seviyelerinden alıcı buluyor.´´ AA |
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Piyasa kötü tamamda.. fiyatlar hiç ucuzlamıyor.. millet lale devri yaşıyor sanırsam? |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
1992 model Tofaş Şahin 5-5.5 bin YTL
alacam uleynn senden bı tane :)
|
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
uğraşılmaz onunla emrah
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
bencede ugrasılmaz 1998 model üstü suzuki swift alınır daha iyidir motoru temiz olursa sorunsuz araç
|
||||
![]() |
||||
|||
dogru oda 5-6 bn ytl arası :)
|
||||
![]() |
||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|||
Valla piyasa baya durgun..5 6 verene kadar aracımı satıyom 10 500 e 106 alınır
|
||||
![]() |
||||
nakrevip ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
ayni derteten şikayetçiyim 4 ay öne gtı 1 hafta içinde sattım honda aldım şimdi pişmanlıkla tekrar pug dönmek istesemde 1 ay oldu hala aracımı satabilmiş deilim
|
||||
![]() |
||||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|||
Sinan Fiyatı 10,500' e mi çektin?
|
||||
![]() |
||||
|||
aynenn
|
||||
![]() |
||||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|||
millet ne yapsınki herhalde ucuza verme taraftarı degil firmalar üst üstte kampanyalar yapıyorlar.sonucta vatandaşa patlıyor.
|
||||
![]() |
||||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|||
Evet emin..
|
||||
![]() |
||||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|||
Ve hala satılmadıysa bekle bence biraz .
|
||||
![]() |
||||
|||
Bekliyorum emin.Millet çok komik rakamlar teklif ediyor.Bende yüzlerine şak diye kapatıyom telefonu
|
||||
![]() |
||||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
|||
paylaşım için teşekkürler bizat ben yaşıyorum bu durumu
|
||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||||
![]() |
||||
|||
bence ekonomik kriz var ama ben dikakt ediyorum da millet yine alıyor arabaları ya özellikle modifiyeli araçlarda hastasını buldugun anda gidiyor vallahi :)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |