![]() |
|
307 cc arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak 307 cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak 307 cc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2018 Saat 21:20 |
|
Airbag lambası yanıyor. Silinemiyor.
Birde çocuk koltuk lambası off om kendisi öff a alıyor ve gostergelerde yanık halde duruyor. |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çocuk koltuk lambası airbag arıza olduğu için yanıyor burak kardeşim. senin far sinyal kolu değişecek. yada airbağ sargı tamiri yaptıracaksın.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Soner abi biliyosun bende konu açtım göstergede ve ekranda airbag fault yazıyor diye. Benim araçta da yolcu tarafının airbag lambası yanıyor, Airbag sargısı koptuğunda sadece şoför tarafının airbag hata lambasımı yanar?
|
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
Yolcu tarafı lambası yanması hatırladığım kadarıyla kapalı konuma manuel getirelebildiği için ekran ışıgını yanıp yanmadığını görebiliyoruz. Ama sistemde (airbağlarda) genel bir porblem olduğunda diğer ışık sürekli yanar. Senin demek istediğini anladım airbag sargısı deil atıyorum koltuk airbağları yada perde airbağlerde sorun var bu lamba yanar.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
Burak 307 cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak 307 cc
|
Airbag yaniyordu 6 7 aydır.
Bu off göstergesi 3 gündür yanmaya başladı. Ve şuan anlayamadım bi problem var abara seyir halindeyken bütün göstergeler aniden yanıyor. Farlar silecekler hepsi. Ve korna sinyal uzunlar devre dışı kalıyor. Hiçbir kontrol yapamıyorum. Bu ayrı bi konu oldu galiba ama burdan yazmak istedim cevap verebilirmisiniz |
||
![]() |
||
|
o zaman senin far sinyal kolu değişecek hocam kesinlikle başka çaren yok malesef. birde akünü değiştir eksi ise aküde artık gitmeye başlamış gibi . Birde burak kardeşim senin araç sonradan yakılan exnon veya ses sistemi gibi elektrikle ilgili işlem yapıldımı.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak 307 cc
|
Hayır ancak araba da sonradan takılan bu 1 1 buçuk liralık tv li büyük müzik çalar var. Başka herseyi aynı.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak 307 cc
|
Xenon farda takılmış evet benden önceki sahibinde yerleri var ama 6 aydır kullanmıyorum normal farlı.
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
|
Klasik com2000 arızası gibi duruyor. Yani far sinyal kolu bütünüyle değişecek gibi görünüyor. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak 307 cc
|
Çok teşekkür ederim yaptırmaya gidicem hayırlısıyla.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |