![]() |
|
206 sedan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seahero ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2018 Konum: Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2018 Saat 07:54 |
Hayırlı sabahlar herkese öncelikle eğer konu açılmış ise affola
Yeni araç almayı düşünüyorum piyasaya bilindiği üzere çok yükseldi araştırma yaparken 206 sedan kasa gözüme takıldı fiyat diğer markalara göre daha uygun bu araçla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi herkese hayırlı sağlıklı huzurlu günler dilerim |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. 206 sedanlar irandaki peugeot fabirkasında üretilmişlerdir. Formumuzdada kullanan bir kaç üyemiz var. Bende bir ara kullanmışlığım oldu. Hb kasalardan farkı bagaj hacminin büyük olması. Diğer bir çok özellikleri aynı. Dizel bulursanız sizin için daha iyi olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Seahero ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2018 Konum: Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Hoşbuldum sağolasınız bilgilendirme ve önerileriniz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Kocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Hoşgeldiniz. Hatchback neden düşünmüyorsunuz ? bence sedan 206 gibi durmuyor bir türlü alışamadım ben :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |