![]() |
|
Araç Modelleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2018 Saat 13:01 |
söyle bi dolasıyordum internette bir sürü 206 modelleri var x line - x desing gibi bende feline modeli var bu model digerlerine göre tutulan bi model degil gibi sahibindene bakıyorum türkiye de en fazla 60 kisi satıyor neden boş arac da degil diye biliyorum baska sebebi nedir ? digerlerine göre düsük motor mu ? veya cekisi mi farklı ?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 da ilk başta xr xt xs golland garros gibi modeller vardı. Motor olarak falan aynı ama iç donanım farkları var. Örneğin xr baz model çift hava yastığı klima vs var diyelim. Xt de ise perde hava yastığı var abs var, bazilarinda sunroof var. Xs genelde iki kapılı olanlar. Roland garros ise özel seri full +full.
Sonra isimleri belli araliklarda değiştirdi. Mesela xr nin kapı iç döşeme renklerini ve koltuk renklerini aracın dış rengiyle aynı yaptı ona colorline dedi. iki sene sonra colorline oldu mesela xline falan filan ![]() Hepi topu bu. isme çok takılmamak lazim özelliklerine bakmak lazim. |
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Aynen arkadaşın dediği gibi. İlanlarda en tutulan paket , en donanımlısı vs yazdıklarımina bakmayın. Çoğu kişi bilmiyor her x-line yazanda ya da feline yazanda hepsi var sanıp full donanım diyorlar.
Bende 2000 XS var. Sunroof Abs Çift hava yastığı Merkezi kilit Otomatik ayna Dış sıcaklık sensörü klima Var mesela. Roland garrosta bu özelliklere ilave olarak dijital klima var, far ve yağmur sensörüde olabiliyor model yılına göre. Düzenleyen RP393 - 10 Şubat 2018 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Donanımsal özelliklerine göre verilen bu isimlere göre tutulma yada tutulmama gibi bir durum söz konusu değil.Bu isimler donanım özelliklerini ifade ediyor.XR boş paket diye geçer mesela ama klimalı olanıda var klimasız olanıda.Sonraki yıllarda XR nin yerine geçen X-line serisinde tamamı klimalı diye biliyorum.Akside olabilir tam emin değilim.Demek istediğim alınacak aracın paket özelliklerine dair ön bilgi edindikten sonra birde aracın şuanki halini kontrol etmek lazım.Sonradan sis farı ve elektrikli ayna takmış xr araçlarda var piyasada ama o pakette bu donanımlar normalde yok.Benim bildiklerim bu şekilde.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |