![]() |
|
Gaz Göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2018 Saat 14:42 |
206 Feline Model Aracım var gazı 5 gün önce falan fulledim 70 km falan gittim daha gaz 2 ısıga düsüyor arka samandıradan baktım mı rahat 3 ısık yanması gerekirken tank 25 litrelik aracda hic 4 ısık ilk gaz aldıgım da yanuyor 10 20 km sonra 3 e düsüyo 70 de 2 ye düsüyo bazen 50 de falan dsüüyo 2 ye ama gel gelelim arka samandıra da gaz var görünüyor bunu nasıl düzeltebiliriz ? ön paneldeki göstergeyi değiştirsek düzelir mi
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam malesef bu gostergelerin %90 i dogru gostermiyor degistirsende yine ayni bu konuda calismalar var ama yine saglikli degil en iyisi aldigin gaz ile ne kadar gidebildigini bilmen yeterli
|
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işte onu eskiden biliyordum 200 km 62 tl falan yakıyordu simdi katalizörü bosalttık eksoz falan filan derken bi de devirsiz kullanıyorum kestiremedim pek o yüzden göstergedeydi gözüm direk
|
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, bende 25 lt silindir tank kullanıyorum. Zavoli kit takılı.
Full dolduruyorum. Şehir içinde 100 km sonra 3 diş kalıyor. 140 km olunca 2 kalıyor. 180 km civarında 1 diş kalıyor. 200 de kırmızı yanıyor. 240 da fln bitiyor. 1 yıldır sürekli bu şekilde. Sizde tank içindeki şamandıra hassas olmayabilir. 1 depo ile toplam yaptığı km yi tespit edip onu takip edebilirsiniz. Düzenleyen RP393 - 09 Şubat 2018 Saat 18:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |