![]() |
|
Debriyaj seti yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
AhmetSehzade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2018 Saat 11:12 |
||||
Arkadaşlar debriyaj seti alacağım orijinal ve uygun nereden alabilirim internetten alışveriş pekmguvenli olmuyor diyorlar ama onerebileceginiz yerler siteler varmı yedek parça ?
|
|||||
![]() |
|||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
parçagönder.com günvenli kardeşim. peugeotmarket.com. kimisi memnun kimisi memnun deil.
|
|||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||
![]() |
|||||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
||||
evet, pejo marketten birisine sahte ürün gelmişti. sonunda çözdüler ama ustası dikkat etmese adam anlamazdı.
|
|||||
![]() |
|||||
AhmetSehzade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Parcagonder de de debriyaj seti bulamadım .s Peugeotmarketten etsem mi diye düşünüyorum burda 500 TL dediler orda 380 filab sizce hangisi ? |
|||||
![]() |
|||||
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
||||
Hocam bende 1 saattir araştırıyorum. Marka olarak valeo ve luk da karar kıldım.
Benim aracın orjinal valeo baskı setine göre ucuzdan pahalıya fiyat sıralamam; 1- rsh otomotiv (site sponsoru) 2- hep_si-peugeot 3- peugeotmarket Güven sıralamam; 1- peugeotmarket defalarca alışveriş yaptım. 10 üzerinden 10. 2- rsh otomotiv - uygun fiyat nedeniyle ilk kez deneyeceğim. 3- hep_si-peugeot- uzun zamandır biliyorum pek güvenemedim. Hiç alışveriş yapmadım bu nedenle. Bu 3 site harici olanlarda var yukardaki arkadaşların bahsettiği fakat bunlar sadece pejo citroen parçacısı bu nedenle işin daha ehlidir diye düşünüyorum. Düzenleyen RP393 - 05 Şubat 2018 Saat 22:18 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
||||
Peugeotmarket mi o zaman :) bende onda karar kıldım ama ne bilim |
|||||
![]() |
|||||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
||||
ben debriyaj setini değiştirirken valeo kullandım.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
||||
valeo orjinal değil mi ?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
orijinal olması lazım. ben öyle biliyorum
|
|||||
![]() |
|||||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
||||
ben iki tane baskı almak zorunda kaldım usta hatasından dolayı 1 hafta içinde.İkisi de valeo markaydı ve görünümü puntoları yayları tamamen farklıydı.sahteleri de kol gezmiyor değil piyasada.valeo bildiğim fason üretim yaptırıyor farklı üreticiler üretip üzerine valeo basıp piyasaya sürüyorlar
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
||||
parçagönderden siparıs verecegım orjinal inşallah guzel gelir
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ne yaptı usta ?
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |