|
Debriyaj seti yardim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||||
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2018 Saat 11:12 |
||||
Arkadaşlar debriyaj seti alacağım orijinal ve uygun nereden alabilirim internetten alışveriş pekmguvenli olmuyor diyorlar ama onerebileceginiz yerler siteler varmı yedek parça ?
|
|||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
parçagönder.com günvenli kardeşim. peugeotmarket.com. kimisi memnun kimisi memnun deil.
|
|||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
evet, pejo marketten birisine sahte ürün gelmişti. sonunda çözdüler ama ustası dikkat etmese adam anlamazdı.
|
|||||
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Parcagonder de de debriyaj seti bulamadım .s Peugeotmarketten etsem mi diye düşünüyorum burda 500 TL dediler orda 380 filab sizce hangisi ? |
|||||
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Hocam bende 1 saattir araştırıyorum. Marka olarak valeo ve luk da karar kıldım.
Benim aracın orjinal valeo baskı setine göre ucuzdan pahalıya fiyat sıralamam; 1- rsh otomotiv (site sponsoru) 2- hep_si-peugeot 3- peugeotmarket Güven sıralamam; 1- peugeotmarket defalarca alışveriş yaptım. 10 üzerinden 10. 2- rsh otomotiv - uygun fiyat nedeniyle ilk kez deneyeceğim. 3- hep_si-peugeot- uzun zamandır biliyorum pek güvenemedim. Hiç alışveriş yapmadım bu nedenle. Bu 3 site harici olanlarda var yukardaki arkadaşların bahsettiği fakat bunlar sadece pejo citroen parçacısı bu nedenle işin daha ehlidir diye düşünüyorum. Düzenleyen RP393 - 05 Şubat 2018 Saat 22:18 |
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
Peugeotmarket mi o zaman :) bende onda karar kıldım ama ne bilim |
|||||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ben debriyaj setini değiştirirken valeo kullandım.
|
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
valeo orjinal değil mi ?
|
|||||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
orijinal olması lazım. ben öyle biliyorum
|
|||||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
||||
ben iki tane baskı almak zorunda kaldım usta hatasından dolayı 1 hafta içinde.İkisi de valeo markaydı ve görünümü puntoları yayları tamamen farklıydı.sahteleri de kol gezmiyor değil piyasada.valeo bildiğim fason üretim yaptırıyor farklı üreticiler üretip üzerine valeo basıp piyasaya sürüyorlar
|
|||||
AhmetSehzade
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
||||
parçagönderden siparıs verecegım orjinal inşallah guzel gelir
|
|||||
x571
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ne yaptı usta ?
|
|||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |