|
Kaput filmi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2018 Saat 17:19 |
Sevgili arkadaşlar,
Siyah renk olan aracımın ön kaputunda boya ve değişen yok ama önden giden araçların attığı taşlar nedeniyle ön kaputta bayağı taş izi var. Hoş görünmediğinden boyatmak yerine youtube'da izlediğim kaputa siyah film çekmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir uygulama yapan veya yaptıran varsa düşünce ve önerilerini öğrenmek isterim. Ayrıca daha basit bir uygulama var mı ?
|
|
06-15HT787
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siyah film diye birşey yok o folyodur asıl kaput filmleri şeffaf oluyor. Kaputta boya olmadığı için şeffaf kaliteli markalardan yaptırabilirsin ama sararmayanı olsun araba siyah yazın sarardıgı zaman kötü duruyor.
|
|
_____YZG_____
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _____YZG_____
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
iyi bir şeffaf kaplama şuan 400 tl ye malolmaktadır
|
|
İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle önermiyorum özelliklede siyah araca hiç olmaz nedenleri
1_ siyah araç normalden fazla sıcak olur güneş ışığını ceker. 2_seffaf folyo her yıl yenilenmesi gerekli yoksa sarariyor ve kaputu leş gibi yapıyor ayrıca soktugundede altında lekesi kalıyor. 3_siyah folyo tamam güzel olur ancak sökmeye çalışınca altındaki etiket olduğu gibi kaputta kalıyor sokmek çok zor
|
|
emrahi
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 ve 3 e katılıyorum ama 2. seçeneğe katılmıyorum, benim eski aracımda tavan boya atmaya başlayınca şeffaf folyo çektirdim,2 yıl boyunca taş gibi kaldı.Söküm işini de yine profesyonel kişilere yaptırdım, ne leke kaldı ne de tortu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |