![]() |
|
Garip garip hatalar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Teknikerim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Teknikerim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2018 Saat 23:18 |
Arkadaşlar merhaba
aracımda son zamanlarda garip garip elektronik sistemler alakalı olduğunu düşündüğüm hatalar almaya başladım. 1. hata motor suyu seviyesi yüksek diyor (tabiki ingilizce olarak) ama seviyesi normal suda kesinlikle eksilme vs yok. 2. hata ise Battery Charge Fault. Bu hatayı verince klima ve çakmaklık çalışmıyor (çakmaklığı çıkarıp yerine 2li usb bağladım şarj için) 2. hata kontağı kapatıp açınca gidiyor 1. hata ise giderken veya duruken yapıyor ne zaman yapacağı belli de olmuyor. Hatta İstanbul a gittim geldim yolda ara ara öttü durdu hiç aldırmadım. Ankara'ya geldiğimde su seviyesinde hiçbir sorun yoktu. Bu arada teyp de CD changer portundan bağlı usb aux modül var. Sizce sorun nerede olabilir? |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü bitik ya da şarj dinamosunda sıkıntı var.. Akü ile ilgili sıkıntı olduğunda voltaj belli bir seviyenin altına düşerse bazı donanımlar teyp klima vs otomatik kapanır.. Biraz sarj olduktan sonra sırayla devreye girerler..
Sen önce bunlara baktır.. Muhtemelen bunu düzeltince su uyarısı da gider gitmezse o zaman tekrar konuşalım.. |
|
![]() |
|
Teknikerim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Teknikerim
![]() ![]() ![]() ![]() |
şarj dinamosu ve aküye baktırdım normal.
ustanın birine gösterdim (denk geldi) su seviyesini ölçen sensör arızalı olabilir dedi. (motor suyu bidonunun hemen altında yer alıyor)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |