Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

komple şanzıman

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ertugrul01 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ertugrul01 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: komple şanzıman
    Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2018 Saat 18:07
arkadaşlar 3 yıldır peugeot 206 aracı kullanmaktayım. satmaya karar verdim ama 4.vitese atınca şanzımanda ötme sesi geliyor. zararı olmayan bir ses ama alacak kişi şüpheyle yaklaşıyor ve vazgeçiyor. bende aracı ilk alırken bu sesi gidermek için ne yapmak gerekir diye ustama sorduğumda komple şanzıman değişecek sen böyle kullan sana zararı olmaz bunun dedi. şimdi komple şanzımanın fiyatı aşağı yukarı ne kadar tutar arkadaşlar bilginizi paylaşırsanız sevinirim
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
blacksharky Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blacksharky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2018 Saat 13:43
öncelikle iyi günler.
geçmiş olsun hocam benim aracında şanzuman kısmından ses geliyor. şanzuman bileziğinden ses artınca gel değiştirelim dediler.
şanzumanı açınca yağı balatası bileziği bana yaklaşık 800-1000 tl civarı dediler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.