![]() |
|
komple şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertugrul01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2017 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrul01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2018 Saat 18:07 |
arkadaşlar 3 yıldır peugeot 206 aracı kullanmaktayım. satmaya karar verdim ama 4.vitese atınca şanzımanda ötme sesi geliyor. zararı olmayan bir ses ama alacak kişi şüpheyle yaklaşıyor ve vazgeçiyor. bende aracı ilk alırken bu sesi gidermek için ne yapmak gerekir diye ustama sorduğumda komple şanzıman değişecek sen böyle kullan sana zararı olmaz bunun dedi. şimdi komple şanzımanın fiyatı aşağı yukarı ne kadar tutar arkadaşlar bilginizi paylaşırsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
blacksharky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacksharky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle iyi günler.
geçmiş olsun hocam benim aracında şanzuman kısmından ses geliyor. şanzuman bileziğinden ses artınca gel değiştirelim dediler. şanzumanı açınca yağı balatası bileziği bana yaklaşık 800-1000 tl civarı dediler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |