|
Lutfen yardim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Xdenz
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2018 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2018 Saat 18:29 |
Arkadaslar aracimda saga cekme var siddetli bir sekilde ve ara ara direksiyona vuruyor rot veya aks baslarinda problem olabilir mi fotoda gorundugu gibi iki kablo yerinden kopmus bununla bi baglantisi olabilir mi simdiden tesekkur ederim |
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
fotoyu göremiyorum ama sen bi rodbalanscıya git bir baktır onlar seni yönlendirir duruma göre
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Foto görünmüyor ama ben bakımı yaptırırken gördüm fren balatalarının uyası için iki kablo var, şayet bahsettiğin kablolar onlarsa alakası olacağını pek düşünmüyorum... Araç veya sağ teker ile ilgili yakın zamanda bir kaza, sert darbe olduysa sebep olabilir diye düşünüyorum... baktırman lazım bencede...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |