![]() |
|
Jant Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2018 Saat 00:31 |
||
arkadaslar hayırlı geceler söyle bi sorum olacak
aracımda coil var 207 jantı 15 inc 65 yanak lastik var jantı değiştirmeyi düsünüyorum 15 inc 55 yanak cc jantı takalım diyoruz ya da 17 inc 45 yanak rc jantı takalım diyoruz hangisi daha güzel durur veya bu 17 inc de yakıt artar veya sürtme artar mı ? 15 inc de kücük kalır mı tekerler ? |
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracın 206 ise 16" i geçme,
bende 16" porsche jant vardı (CC jantına çok benzeyen), arka koltuğa 1 kişi olurursa bile sürtüyordu, 17" jant aracı yorar.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
||
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=44537&title=sana-kirmizi-cok-yakisiyor
bu benim daha önce açtığım bir konu. fikir olsun diye paylaşıyorum.185/55/r15 jant lastik kombini var yaylar orjinal ve böyle görünüyor araç.arkaya 3 kişi oturduğunda esnemeli bir keskin viraja girersem çok az bir sürtme sesi geliyor o da problem değil araç yılda bir defa böyle dolu olur gerisi hep 3 kişilik aileyiz.16 belki ama17 takılırsa bu araçlar da ne konfor kalı ne alt takım ne de güzellik araçlarımız ufak araçlar millet 17 jantları büyük sedanlara takıyor
|
|||
![]() |
|||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
masallah hocam allah kazasız belasız binmeyi nasip eder insallah ben kesik sekilde istiyorum hocam o yüzden yere yakın olsun simdi üzerinde coıl var 5 cm liktir sanırım 65 yanak lastik vsar lastik sürtüyor 3 kisi binince simdi 55 yanaklı lastik alırsak araba daha cok yere yakın olur mu veya teker kücük görünür mü o yüzden fikir almak istedim 17 incden vazgectim gibi sagolasun forum olsun dısarki arkadaslar olsun hep bir aracı yorar cok yakar gibisinden bahsedince bir de vizeden gecmiyormu sanırım orjinal teker dısına cıkınca o yüzden 15 e yönelmeye bakıyorum ama tek sıkıntım yukardaki anlattıgım gibi 55 yanak cc jantta arac basık sekilde kalır mı yoksa tekerler ufak sekilde görünür mü ufak sekilde görünürse karsıdan arka torsiyonları nasıl indiririz ? |
|||
![]() |
|||
||
cevabın için sagolasın hocam su an üzerinde 15 inc 65 yanak var 3 kisiyle sürtüyor baya bi yakın 15 e 55 taktıgımızda yere yakın olacak fakat camurlukla teker arasındaki bosluk artar mı yoksa daha da azalır mı ?
|
|||
![]() |
|||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
||
yanak düşünce hem araç yüksekliği düşer hem de lastik çamurluk arası açılacaktır.ama 65 yanak ile 55 yanak lastik konfor bakımından farkediyor daha sert bir yapısı oluyır çukurlara tümseklere daha çok dikkat etmek gerekiyor hem konfor için hem de yürüyen aksam için.benim şu an bile arkada ufak da olsa sürtme olabiliyor 3 kişi otururken siz daha da düşük kullanmayı düşünüyorsun bu sürtme kaçınılmaz olacak.bazıları çamurluk ağızlarını dışa doğru açtırıyor çözüm için ama hiç gerek yok böyle şeylere bana kalırsa hiç oynatmayın aracınızla
|
|||
![]() |
|||
||
benim düsündügüm nokta tekerle camurluk arasındaki mesafenin cok olmaması cins duracagını düsündügüm icin 65 yanakta 1 parmak giriyor o sekilde 55 yanakda teker kücük kalmıs gibi durmasın 15 inc bu yuzden tercih etmek istemiyorum ama digerleride skntı olacak gibi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
||
benim araç hiç basık değil ve sizinle 15/55 lastikle en fazla bu şekilde durur
|
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
yanak düştükçe boşluk artar.. yanak düştükçe konfor azalır..benim 16 larda 45 yada 50 yanak vardı, yerde sinek ezsen hissediliyor.
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
|||
||
böyle de sürtüyor sürtmeyi azaltmak gerek 15 e 55 yapsak ideal olacak sanırım
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |