![]() |
|
Peugeot 3008 artı ve eksiler - Kullanıcı Yorumları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ekremcakir22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekremcakir22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iç mekan konfor açısından çok avantajlı hem geniş hem de rahat koltuklardaki masaj özelliği olması da uzun yol için avantaj 3008 ideal bir suv bu yüzden bana göre
|
|
![]() |
|
ariftass22 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ariftass22
bence konfor açısından çok avantajlı ayrıca 3008 in güvenlik donanımları da çok iyi özellikle ani fren sistemi vs
|
|
![]() |
|
emreyldz13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyldz13
3008 in çok da bi eksisi yok açıkçası zaten satışlarına bakarsak yok sattı gerçekten bu sene
|
|
![]() |
|
akinekmez30 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akinekmez30
3008 i kesinlikle tavsiye ediyorum ben çok memnunum hatta yeni 3008 i almayı düşünüyorum eşime
|
|
![]() |
|
hrnyrdmc506052 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hrnyrdmc506052
Şehir içi kullanımda en başarılı model Peugeot 3008.Özellikle yakıt konusunda oldukça başarılı olduğunu söylebilirim
|
|
![]() |
|
onurcesur13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onurcesur13
3008 zaten geçtiğimiz yıl en çok satılan suv oldu şahsen ben trafikte çok rastlıyorum bu kadar insan yanlış düşünüyo olamaz sanırım
|
|
![]() |
|
nazimduran13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazimduran13
ben 6 aydır kullanıyorum 3008 i herhangi bir olumsuz özelliğini ve sorununu görmedim ben tavsiye ediyorum kullanıcı olarak
|
|
![]() |
|
melihyurt17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyurt17
oldukça avantajlı konfor ve donanım açısından benim de beğendim bir suv
|
|
![]() |
|
ercansakli13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2020 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercansakli13
donanım olarak beni mutlu ediyor peugeot sürüş kalitesini arttırıyor donanımları
|
|
![]() |
|
melihyurt17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melihyurt17
evet haklısınız sürüş asistanları özellikle çok işe yarıyor
|
|
![]() |
|
ariftas22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ariftas22
3008 in eksisi var mı ya genişlik donanım kalite 10/10 seviyede
|
|
![]() |
|
oktayova23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2020 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktayova23
3008 sınıfında net en iyisi bence fiyat anlamında da çok uygun bu kaliteye konfora
|
|
![]() |
|
yunuskent14 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2020 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunuskent14
3008 in konforunu başka bir suv de bulamadım ben de gerçekten
|
|
![]() |
|
kemalolgun14 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalolgun14
kalabalık aile için en uygun araç diyebilirim özellikle peugeot suvleri çok talep görüyor şu sıralar
|
|
![]() |
|
ozancicek12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozancicek12
3008 konforuyla kalitesiyle ayrı bi güzel zaten açık ara sınıfında en iyilerden
|
|
![]() |
|
hilmiaksu05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hilmiaksu05
3008 benim gözümde premium bir suv kalitesine sahip
|
|
![]() |
|
muratderman22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratderman22
3008 güvenlik donanımları çok iyi hız sabitleme ve ani fren sistemi yolculuğu daha kolay hale getiriyor
|
|
![]() |
|
serdarbilir12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdarbilir12
bu dönemde alınabilicek en iyi suvlerden
|
|
![]() |
|
hikmetdogru11 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2020 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hikmetdogru11
3008 donanımları ve konforuyla elde ettiği başarıyı hakediyor
|
|
![]() |
|
canerkose15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canerkose15
3008 pişman etmicek bir model bana kalırsa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |