|
306 Yardım! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Onur1912
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2018 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2018 Saat 17:18 |
arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.. aranıza yeni katıldım. yeni bir 306 araç aldık fakat bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirimm
araç 306 1.8 Xr 98 model. * Ön ve Arka lastiklerin basınçları kaç olmalı? * yolda normal bir hızda giderken gaz verdiğimde arkadan muhtemelen tüpten gaz sesi gibi yükselen ince bir ses geliyor gazı kestiğimde sesde gidiyor.. tekrar gaza yüklendiğimde hız ile beraber sesde randımanlı bir şekilde yükseliyor ( çok rahatsız edici değil ama neyden kaynaklı bu tüp ile alakası olabilir mi acaba ses gider mi? onu merak ettik. ) bu arada 1 kaç gündür ses kesildi :) * araçda marş bastığımda durur vaziyetteyken gaz randımanlı değil bunun sebebi nedir acaba? bir yükseliyor bi alçalıyor gaz ayarı nasıl yapılabilir? * Bazen de sürekli olmasada motor arıza ışığı yanıp duruyor sonra gidiyor kendi kendine bi kaç yere gösterdim önemli değil o diyip yol verdiler bi hata var ki o ışık yanıyor ama ne olduğunu anlamadık ( Bir motor işareti içersinde K harfi gibi birşey var ) Teşekkürler şimdiden :)
Düzenleyen Onur1912 - 24 Ocak 2018 Saat 17:21 |
|
husem
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorunlarının bir kısmı LPG den kaynaklı gibi. Devirde dalgalanma yapıyorsa LPG ciye ayar yaptırmayı deneyin.
Arıza ışığı muhtemelen LPG fakir/zengin karışımdan kaynaklı.
|
|
Onur1912
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2018 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim lpg ustasına bi baktırıcam müsait olduğumda ilk önce forumdaki tecrübeli arkadaşlardan da bir fikir alışverişi yapayım dedim sağolasın ustam.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |