![]() |
|
motor yağı tavsiye sayfası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2018 Saat 17:03 |
Cümleten selamlar. Aracınızın marka, model ve motor bilgilerini girdikten sonra hangi yağı kullanmamız gerektiğini söyleyen sayfaya denk geldim ve beğendim, aracında hangi yağı kullanmasını bilmeyenler için faydalı bir sayfa. Geçenlerde 307 1.4 hdi aracımın yağını 10w40 ile değiştirdim ama sayfadan aracımın bilgilerini girdiğimde 5w30 kullanın diyor acaba doğru bilgimi veriyor?
![]() Düzenleyen Orçun.Dmr - 18 Ocak 2018 Saat 17:05 |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5W-30
-30 ile +45 derece aralığında ortam sıcaklığı olan yerlerde 10W-40 -20 ile +50 derece aralığında ortam sıcaklığı olan yerlerde Düzenleyen HasGur - 18 Ocak 2018 Saat 17:54 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |