![]() |
|
Bu kablo ne işe yarıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delianka06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delianka06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2018 Saat 16:55 |
Merhabalar, fotoğrafda işaretliğim yer çıkmış ne zaman çıktı nasıl çıktı bilmiyorum bende taktım geri ne işe yarar bu bi sıkıntı çıkar mı ?
Peugeot 206 2005 1.4 Hdi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot sıcaklık sensörü arıza lambası yaktırır
|
|
![]() |
|
delianka06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delianka06
Abi şu yanıyor bende sürekli yani hep değil de yanıyor sönüyor arada ustaya gösterdim motor suyu sensörü dedi motor suyu tamdı sensörün bozulmuştur acil bişey değil dedi bende sonra değiştiririm demiştim acaba dediğin lamba bu mu ? ![]() |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
motor suyu eksik uyarı lambası aynı insan vucudundaki doku organımız gibi düşün ateşe dokunduğumuzda bize nasıl bir tepki verdiriyor acilmi değilmi sen karar ver farzetki su hortumun patladı su boşaldı ama sana bilgisi gelmedi kullanmaya devam etdin olmayan birşey değil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |