![]() |
|
206 GTI fincan sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kukla42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2018 Saat 11:52 |
Merhaba arkadaslar oncelikle foruma yeni katildigimi ve kural ihlali yaparsam anlayisla karsilamanizi rica ediyorum. Yaklasik 8 9 ay.once 206 gti arac aldim. Aracta fincan sesi dedigimiz sesten mevcuttu. Ustaya gosterdigimdede onayladi 2 3 tanesinin isi bitmis ama komple degistirelim dedi. 16 adet fincan degisimi yapild. 10 40 castrol yag degisimi yapildi fakat seste hic bir.degisiklik olmadi. Sonra arac 1 gun daha yatti sanayide sorun silindir kapagindan dendi ama emin degillerdi. Bende daha fazla oynatmamak adina araci aldim sanayiden. Farkli bir ustaya gosterdim yag pompasi dedi baska ustada egzantrik olabilir dedi. Zaten bosuna bosuna 1000 tl masraf yaptim artik sorunu cozmek istiyorum. Arac sicak soguk farketmiyor sakin kullanimlarda bazen sesi kesiyor. Cok hissedilmesede aracin cekisinede etkisi oluyor bu sesin. Mesela arac sesi kestiginde sakin sakin surersem ses gelmiyor. Isiklarda dururken rolantide calistiginda yavas yavas basliyor sonra artip gidiyor. Sonra sakin kullansamda kesmiyor sesi. Yani kafasina gore ses gidip geliyor. Artik cok rahatsiz oluyorum bu sikirdama sesinden. Sizce sorunum yag pompasi mi egzantrik mi? Not: iticiler(fincanlar orjinal olatak degisti)
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bence eksantik mili yataklarında da sorun olabilir hocam buna benzer bir sorun benim başımada gelmişti. yağ pompasından olma ihtimalide var tabi yeterli yağı gönderemediği için tabi en önemlisi iyi bir usta bulmak.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ozan.JDM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Valla usta pek emin değilim ama sübablardan olabılır diye tahmin ediyorum bi üst kapağa açtırıp sübablara baktır istersen
|
|
ozn12
|
|
![]() |
|
kukla42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2018 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Bu araclarin subap ayari otomatikmis ayar yapilmiyormus hocam onuda sordum
|
|
![]() |
|
Beyinci_Ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2017 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Beyinci_Ugur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
20/50 w yağ koyun 30 km kullanın ses kesilecektir kesilmezse ya yağ kanalları tıkalı yada yağpompası bozuk anlamanın yolu ses oluştuğunda rölantide motor yağ kapağını açın yağzıssa aşağıdan yukarı yağ ulaşmıyor demektir
|
|
"Tebessüm sadakadır"
“Bilgi parayla alınmaz ve satılmaz“ 24 saat içinde yorum yaptığım konuya cevap veremeyecek kadar yoğunsam telefonumu arayabilirsiniz 0 (543) 741 6828 |
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı ses benim 1.4 hdi 307 aracımda da mevcut. Bakımını zamanı gelmeden önce yapmama rağmen iticiler şakır şakır ötüyor bu da beni deli ediyor. Yağı koyduğumuz yerin kapağını açınca rolantideyken şakır şakır ses geliyor ama babamın aracında denedim ondan böyle bir ses gelmedi. Galiba iticileri yakın zamanda arkadaşa değişimini yaptıracam.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |