![]() |
|
Benzin depo kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2018 Saat 23:15 |
Araç 206 benzin Herkese merhaba bugun aracımı yıkarken lastiğın içinden üstüne doğru su tuttum ve bir baktım benzin kapağından su geldi benzin kapağı açınca orada lastikler erimiş ve pütür pütür olmuş araçı yeni aldım sizce ne yapmam lazım orası değişiyor mu .. ayrıca araçı çalıştırdğım da motordan çik çik ses geldğini farkrttim kaputu açtım kayıştan ses geliyor araba soğukken geliyor sıkıntı oluyor mu araba ısınınca azalıyor ses
Düzenleyen Maze87 - 07 Ocak 2018 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. depo kapağının cevresinin o kadar deforme olması garip bence bir foto eklerseniz daha iyi değişir tabikide çıkama temiz bir parça ile sıfır muhtemelen pahalıdır zaten. Sese gelince v kayışından geliyordur hocam öncelik onu değiştirin geği kütüğü var o bozulmuştur tam işlevini yerine getiremiyordur yada kayış artık özelliğini yitirdiği içinde olabilir. sadece kayış ve rulman ile 100-150 tl max. gergi kütüğüde değişecek ise 200-250 tl civalarda bir maliyei olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En kısa zaman da foto atarım cvp verdiğiniz için tşk ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |