![]() |
|
206 lpg ucreti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
acabuco ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2018 Saat 02:52 |
||
arkadaslar kaliteli 3 sene sorunsuz kullanacagim garantili lpg fiyatlari nedir istanbul avrupa yakasi icin ? 1200 tl civarina atiker diyorlar ama kestiremiyorum, 2.5 yildir benzinli sekilde kullaniyorum ama artik bu benzin fiyatlari dayanilmayacak duruma geldi, lpg sart oldu.
Düzenleyen acabuco - 07 Ocak 2018 Saat 02:52 |
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bende atiker var cok memnunum avrupa yakasinda maslak oto sanayide cevre otogaz var oraya git gozun kapali emanet et kardesim gercekten isinin ehliler 15 bin km oldu suana kadar hicbir sorun yasamadim ustelik tupu stepneye taktilar bagajim oldugu gibi duruyor
Düzenleyen Karacocuk24 - 07 Ocak 2018 Saat 11:49 |
|||
![]() |
|||
acabuco ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1-kac tl tutar 2- avm lere girebiliyor musunuz ? |
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
||
1200 2000 lira arasi yapan farklı firmalar var. Tavsiyem atiker veya lovato.
Simit tank olursa görünmediği için avm de sorun çıkmaz. Gerçi bende normal tank var çoğu avm de sorun olmuyor. Bazı kıl yerler var onlar almıyor ama |
|||
![]() |
|||
||
Herkes atiker grand demis, simit tank isini sorucam, her avm de bagaja bakiyorlar, nasil sorun yapmiyorlar ? bosuna mi bakiliyor bagaja, yoksa fark etmiyorlar mi |
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
||
Valla açıp bakiyorlar birşey demiyorlar.farketmeyecek gibi ufak birşey değil koca tank ![]() |
|||
![]() |
|||
||
206 var benim de, stepneyi sokup oraya taktirdik yazmislar bazi yerlerde ama stepneyi naptilar bilmiyorum o detayi vermemisler. |
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
kardeşim lpg maliyeti arkdaşımızın dediği gibi o civarlarda. lpg avmlerde sıkıntı olmuyor birinde bana lpg var giremezsin dedi bende aşağı iner lpg araçların fotolarını çeker müdürüne gösteririm dedim herkesi alıyorsun bizimi almıyorsun dedim çok sıkıntı olmuyor o konuda bazı yerler hariç. Mesela fabrika çıkışlı lpg bir sürü honda var sıfır araçlar onlarda lpg sistemi hiç belli omuyor ama hepsi de kapalı otoparklardadır. Şimdi bazı arkadaşlar güvenlik sıkıntısı ya patlarsa evet patlama riski var oda 1000000/1 ihtimal ve bakımsız lpg tankları eski bakımlarını zamanında yaptırmayanlar. siz hiç kapalı otoparkta patlayan lpg araç duydunuzmu.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
||
1- 1200-1500 tl tutuyor 2- depoyu yedek lastik yerine koyun,dolum kapağını dabezin depo kapağının yanından verdirin.
|
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
||
Gecen sene 1400 tl tuttu dis koruma sacıyla birlikte aracin basık degilse orjinal yaylari varsa sorun olmaz he sorun olsa dahi torsiyonlardan bir tik kaldırıp muayeneye tekrar giriyorsun onemli kriter deponun yerden yuksekligi ve arabanin altinda en alcak parcanin biraz ustunde kalması gerekiyor yedek lastigide kullanmiyorum kompresor ve lastik tamir tupu tasiyorum aslında yeni nesil ince stepnelerde var ama bagaja koymak istemiyorum hic :) |
|||
![]() |
|||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
||
simit tanklar için koruma kalkanı var, onu fiyatı +250 tl,
benimde aldığım fiyatlar: (anadolu yakasında bir yerden telefonla almıştım fiyatları) Atiker gold yada grand 1400 tl prins: 2100 tl brc: 1800 1900 tl civarıydı
|
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |