![]() |
|
Araçtan ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasinsaritas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2018 Konum: Konha Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasinsaritas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2018 Saat 22:45 |
Merhabalar,bir ay önce peugeot 206 x line 2004 model arac aldim arac bostayken ses geliyordu prizdirek bilyalarini dagitmis istavroz dislilerini kirmis degistirdim baski balatayi sanziman yagini degistirdim aracta ses kesildi yaklasik bes gundur arac calisirken stop ederken ve bosta giderken tikirti sesi gelmeye devam ediyor acaba sorun neredendir ? Amartisor takozlari da bozuk ses yapiyor ama ses ayni ses gibi sizce sorun nedir ? Ne yapmaliyim cok da para harcadim arabaya amartisor sesi mi sanziman mi nasil ayirabilirim sesi ?
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |