![]() |
|
AKIL ALMAZ IHMALKARLIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2009 Saat 19:17 |
ARKADASLAR 2-3 GUNDUR SIZLERE AKTARDIGIM ARACIMDAKI KESILME YAG YAGMA GIBI OLAYLARDAN SORA BUGUN BIR SERVISE GITTIM BU ISTE UZMAN VE HER YERDE VAR ISMINI VERMIYORUM SIMDILIK ARACI MAKINAYA BAGLADILAR TARADILAR VE ARACTA HIC BIR SORUN YOK YAG YENI KIVAMINDA SU KARISMAMIS RADYOTORLER SAGLAM ENJEKTORLER TEMIZ VE SIRA BUJILERE GELINCE INANAMADIGIMIZ BIR OLAY YASADIK 106 XS ARACIMDAN OPEL VECTRAYA UYGUN OLAN CIFT TIRNAK BUJILER CIKTI BUJILER KURUM BAGLAMIS ERIMIS KIMISE YAGLA DOLMUS INANAMADIK BEN YETKILI PEJO PARCACISINDAN RUHSATLA BEABE ALDIM HSLBUKI NEYSE SORA TEKRAR PC DEN BAKILDI VE BANA UYGUN OLAN BUJININ FARKLI BIR KODDA OLDUU VE TEK TIRNAK OLDUU ORTAYA CIKTII MONTE EDILDII VE TEKRAR PC YE BAGLANDI KOMPRESYON SILINDIR OLCUMU YAPILDI 160 GIBI DEGERLER CIKTI BASINC BIRIMINI BILMIYORUM USTA BU DEGER IYI DEDI MOTORA BAKTIK HARARET NORMAL CONTALAR VE SILINDIR KAPAKLARI GAYET DUZGUN BUTUN SIKINTILARIM GITTI COK SUKUR SORUN COZULDU KESILME SILKME GEC CALISMA GIBI SIKAYETLERIM GITI ARABANIN CALISMA SESI BILŞE DEISTI SIZ SIZ OLUN ALDINIZ PARCALARLA PC DE YAZAN KODLARA DIKKAT EDIN ACTIGIM KONULARA CEVAP VEREN TUM ARKADASLAA TSK LER
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.
inş. böyle birşey yaşamazsın bir daha. Peugeot nun dilinden anlayan ustalara götürmek her zaman iyidir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun kardesım
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
geçmiş olsun
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peugeot araçlara sadece tek tırnaklı bujiler kullanılır.4 tırnaklı performans bujilerini dahi kabul etmemektedir.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese tsk ederım arkadaslar ama ılk bujılerı alırken yetkılı pejo parcacısı bana pc den ruhsatımı alıp kod gırdıkten sora orjınalını verdı ama ben tekmı cıftmı hatırlamıyorum bı turlu acaba kutulardamı karısıklık oldu hala cozemedım
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
geçmiş olsun
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
büyük geçmiş olsun dostum, daha pahalıyada patlayabilirdi bu durum,
bu arada bir ayağım akçaydadır benim senede bir iki kez gelirim muhakkak,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
gecmıs olsun kardes allahtan daha gec kalmadan bulunmus sorun
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |