![]() |
|
307 ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ruhela ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2018 Saat 00:25 |
Gergi rulmanı dağılmış, 40 tl kayış 120 tl de geri rulmanı 3 vida var onu tutan. ankarada olsan bende mevcut verirdim sana. Saolsun benim önceki aracımda kasnaktan oluşan sorundan dolayı 2 tane değiştirdim sıfırı ile. 30 40 tl işçilik alırlar sanırım. sizin araç benzinli sanırım bendeki gergiler olmuyor sizinkine. Değiştireceksen kütüğü ile birlikte değiştir, sadece rulmanı değiştirirsen kütükte bulunan yaydan dolayı sıkıntı oluyorsa rulmanı yine dağıtır.
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alternatör gergi rulmanı da diyorlar sanırım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
fiyatta bir şey diyemem (V) kayışın bilyesiyle beraber fiyatını internetten araştırın sonrada işçilik ücretini ekleyin her usta farklı işçilik almakta
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
omer25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2018 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok çok sağolun ortalama maliyeti ne kadardır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
(V) Kayışı gergi bilyası kayış kopmadıktan sonra sıkıntı yok dikkatli gidersen sorun olmaz yada tamircini çağır kapının önünde değiştirsin 10 dk sürmez işlemi . Not (V) kayışı gergi bilyesiyle beraber değişir. geçmiş olsun
|
|
|
|
![]() |
|
omer25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2018 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Merhaba ;
Sabah itibariyle arabayı çalıştırdım V kayışının ordan biraz ses geldi daha sonra kesti yolda 80-90 km. arası hızla giderken oradan bir şey kırıldı ve kayış cik cik şeklinde ötüyor yavaşça evin önüne kadar geldim sanayiye gideceğim arabayı çekici mi götüreyim yoksa yavaşça sürerek mi sizce ortalama maliyeti ne olur resmini çektim yardımcı olursanız sevinirim. [IMG][IMG] ![]() [IMG] ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |