![]() |
|
Farlar hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mchtaknc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2017 Saat 20:42 |
|
Cümleten selamın aleyküm
Ben araçlarımın farlarının az yanmasından şikayetçiyim yani ampul değişsede eski tip muhtemelen az yanıyo klasik sarı yanan farlar ben bunları hangi tip farla değiştirsem yardımcı olabilir misiniz? Muayanede falan herhangi bir şekilde sıkıntı çıkartmayacak birşeyler istiyorum. Ama aynı zamanda da bayağı bir aydınlatsın bulduğunuz ürünlerde varsa link atabilir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Valla bende iyi göremiyordum far ayarı yaptırdım çok farketti. Eğer şikayetin görememek ise far ayarı yaptırmanı tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
mchtaknc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
Anladım teşekkürler sizin varsayılan farlar herhalde
|
||
![]() |
||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı sorun bendede var sol farin isigi digerine gore asagi bakiyor yaptirirsam biraz daha iyi gorurum heralde siz ne kadara yaptirdiniz 20 lira civari olmasi lazim |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Farın ışık şiddetinden şikayetçiyseniz ampüller ömrünü tamamlıyor olabilir,yani eskimiştir aydınlatması zayıflamıştır,buna bakmak lazım.Onun haricinde far ayarı,yeni ampul değişimi falan yine hiç bir şekilde yine tatmin etmiyorsa halojenlerin aynı değerlere sahip daha fazla ışık veren tipleri mevcut bunları araştırabilirsiniz.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
far ayarına yok yere para vermeyin avm kapalı otaparkı gibi bir yerde duvara yanaşarak çok rahat yıldız bir tornavida ile ayar yapabilirsiniz. daha detaylı bilgi google amcada mevcut far ayarı nasıl yapılır yazınca çıkar.
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
|
15 tl ye yaptırdım. Özel makinası vardı bakıp ayarlıyorlar. Bayağı farketti öncekine göre. Hafif sisli havada yamuk olduğu çok belli oluyordu. Iki far sol tarafta tek noktada birleşiyordu resmen. Düzenleyen talip206 - 30 Aralık 2017 Saat 20:18 |
||
![]() |
||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
Bugun baktimda farin arkasinda iki tane ayar deligi var birisi sagda altinda soket var digeri solda altinda yaninda kablo falan yok hangisiyle ayar yapiliyor
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |