|
206+ rutin bakım için malzeme ve usta önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dx486
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2017 Saat 16:06 |
Merhaba arkadaşlar;
Peugeot 206+ dizel aracımın rutin bakımı için yağ ve filtre değişimi yaptırmak istiyorum. Malzemeleri kendim satın almak ve güvendiğim bir ustaya yaptırmak istiyorum. Size sorularım: Bu araç için malzeme olarak ne almamız gerekir? Bu araca uygun kaliteli filtre/yağ marka ve model önerebilir misiniz? İstanbul Bakırköy / K.Çekmece tarafında güvenilir ehil usta önerebilir misiniz? Saygılarımla |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam aşağıda linkteki ürünler almanız gerekiyor. Yağ olarak motul 10w/40 100 tl veya mobil 10w/40 80 tl tarcih edebilirsiniz. ortalama fiyatlar bunlardır.Usta konusunda istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Düzenleyen sonerkyl - 28 Aralık 2017 Saat 16:32 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sizin dediğiniz yerlere ters ama isterseniz Maslakta önerebilirim. Sağlam ustadır hatta kendisi, eşi, yanında çalışanı bile peugeot kullanıyor
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende beyoğlu civarında önerebilirim. ben aracımın bakımlarını oraya yaptırırım hep,
anahtarı bırakır eti senin kemiği benim derim hep.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
42kaan
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bahçeşehir evrende benim aracımın bakımını yapyırdığım yer var uzak olmazsa önerebilirim.
|
|
pdr42
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç dizel ama 10 40 önerilmiş ben mi yanlıs biliyorum 5 30 olmuyacak mı bu araca
|
|
Kadir
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5w30 lar Euro 5 motor lu olanlara konuyor. 2012 model olanlar ve 2011 in bazıları dpf li cikti.
|
|
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |