![]() |
|
Motorda titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2017 Saat 12:12 |
Merhaba Arkadaşlar. Geçtiğimiz haftasonu arabamla
başıma bir talihsizlik geldi. Triger kayışım koptu. Aracı özel servise
çektik. İki gün önce teslim aldım. Fakat rölantideyken öne arkaya tatlı bir
salınım yapıyor. Normal bir titreme de değil. Devirde bir değişiklik
olmuyor.
Araca yapılan işlemler, Triger Seti ve devirdaim pompası değişti. Üst kapak rektifiyeye gitti. Subaplar set olarak değişti Silindir kapak keçesi ve üst kapak contası değişti Bujiler değişti Yağ ve filtreler değişti Antifiriz koyuldu. Arabayı teslim aldıktan sonra durumu farkettim. Ustaya yeniden sordum. Bir kaç gün bin düzelmezse getir dedi. Durum normal bir şey mi? Arabanın performansında bir sıkıntı yok aksine daha rahatladığını hissediyorum. Rahatlama yağ filtre buji değişiminden de olabilir. Araba 206 1.4 Otomatik |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun. aracınız yeni rektefiyeden çıktığı için öyledir biraz şöyle 1000 km civarı normalleşecek ve 1000 km sonra tekrar subap ayarı yapılması gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim. Usta yeniden ayara gerek yok dedi ama biraz binip yeniden kontrole götüreyim. Umarım düzelir.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen ustaya bakma kardeşim yani takılan parçalar alışma süresi özellikle subaplar değişmiş kesinlikle dediğim gibi 1000 km sonra sen tekrar subap ayarı yaptır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |