![]() |
|
Gösterge değiştirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2017 Saat 11:06 |
Merhabalar;
Birkaç bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlarımızdan. Gösterge değiştirdiğimde eski km mi gözüküyor yoksa yeni takılan mı ? Diyelim yeni takılandaki gözüküyor eskisini takınca eskiye dönecek mi ? yada yeni takılan gösterge eski km üzerine yazacak mı ? Bunları neden soruyorum km değiştirerek cc sorununa çözüm arayacağım. Deneyeceğim göstergelerde benim km yazılmasın onlardaki km bilgisi de benim ecuda tutulan bir yer varsa oraya yazılmasın istiyorum.
Düzenleyen husem - 20 Aralık 2017 Saat 11:07 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef hocam taktığınız göstergedeki km yazar. değirtirmek mümkün tabiki oto elektronikçiler yapıyor km düşürmüye tabi bazıları.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Peki benim km yeni taktığımı geçer mi yani
bendeki 200 bin km daha düşük taktığım donör olarak kullanacağım göstergeye geçer mi ? sonuçta denedikten sonra arkadaşa geri takacağım.
Düzenleyen husem - 20 Aralık 2017 Saat 11:10 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
senin km senin göstergede kayıtlı kalır hocam. yeni taktığın gösterge km neyse onu göreceksin zaten. donör olarak kullanacağın göstergeye senin km geçmez.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Araç km bilgisi teorik olarak
1 gösterge beyni 2 bsi beyninde kayıtlı kalır.
siz farklı bir bsi veya gösterge taktığınızda hangisi en yüksekse o iki beyinde deeşitlenir. Yani diyelimki sizin araç 150000kmde ama aldığınız gösterge 100000km de göstergeyi takıp kontağı açıp aracı çalıştırınca gösterge 150000kmyi kaydeder. Ama sizina racınız 100000km de siz 150000km de ki göstergeyi takarsanız bu sefer beyin 150000kmyi algılar ve aracınız 150000km gösterir. Göstergenin kmsinden emin değilseniz takmadan önce sanayide beyincilerde sıfırlatın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |