![]() |
|
308 Saat tarih ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2017 Saat 17:23 |
|
Merhaba.
Benim aracımın orjinal teybi yok. Onun yerine necvox marka multimedia var. 3 satırlı yol bilgisayarının sağında solunda da düğme de yok. Saat tarih ayarı yapmam gerek. Ama nasıl? Düzenleyen pusutr - 06 Aralık 2017 Saat 17:38 |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abicim malesef orjinal teyp lazım onun için
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Saat tarih ayarı için servise mi gidecez yani
![]() |
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence ekranın elektrik kablosunu tam 12 de söküp takarsanız kendi kendine ayarlanmış olur fakat tarih için bu işe yaramaz.servisin de pek bir şey yapacağını sanmıyorum beyinden ayarlanacak bir şey değil
|
||
![]() |
||
|
Saat 00.00 ı bekliyorum. Ayrıca servis bilgisayara bağlayarak her türlü ayarı yapabildiğine göre saati de hayli hayli ayarlayabilir diye düşünüyorum.
Bir de 308 için diagonistic kart yok mudur acaba? Odb2 mi uyuyordu 308 e? |
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Senin necvox teyp pejo uyumlu ise, Ayarlar kısmında arabanın menüsüne girmek için alt menü vardır..
|
||
![]() |
||
|
Direksiyon kolundan teybe müdahale edebiliyorum. Sanırım bu da uyumlu olduğunu gösteriyor. Ayarlar kısmından saati değiştirdim ama sadece mm ekranın saati değişti. Yol bilgisayarı ekranına yansımadı değişiklik. Arabanın menüsüne nereden girecez bakalım baya kurcaladım bulamadım. Tekrar kurcalayayım akşama.. |
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Pejoyla uyumluysa eğer menüsünden ayarlanır olması lazım
|
||
![]() |
||
|
Galiba buldum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=LdSrhnWQ7IA |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ekran nasıl oldu merak ettim birkaç resim ekleyebilirmisin
|
||
![]() |
||
|
Videodan anlaşılacağı gibi ayar menüsü altında info var. infoya tıklayınca sol tarafta mm nin voltajı sağ tarafta yardım yazıyor. yardıma tıklayınca bizim aradığımız menü dark gibi butonlar beliriyor. Menü tuşuından saati bulup sırayla saat ve tarihi ayarladım. Az kalsın servise gidecektim bu gıcık durum için. |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
şansınıza hocam sizin double destekliyormuş. problemi çözdüğünüze sevindim. bende öğrenmiş oldum.
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |