![]() |
|
ELM 327 Cihazı ve Torque Programı Hakkında Bilgi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2017 Saat 17:58 |
Herkese merhabalar ; Obd2 cihazı mutlaka duymuşsunuzdur. Bende bir hevesle geçenlerde sipariş verdim. İncelemesini yaptım almadan önce yakıt değerlerini,motor sıcaklığını,araçtaki arızaları gösteriyor. Daha da birsürü özelliği var diyerek aldım. Aracım 2001 model bağladım. Torque programını da indirdim fakat sadece deviri gösteriyor aracımda. Hiçbir faydasını da görmedim. 1 Haftadır arabada deniyorum. Ayarları mı yanlış bu programın. Yoksa aracımda yol bilgisayarı vs olmadığı için desteklemiyor mu çoğu özelliği. Bilgisi olan var ise düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
Buda screenshot aldım. Veri yok diyor. Hiçbir özelliği göstermiyor.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef kardeşim 2005 altı araçların çoğunda bu sıkıntı oluyor oda aracın sisitemindeki sensörler ve elektronik aksamlarla alakalı bir durum. Peki arıza okutabiliyormusun yani ecu bağlantısı sağlandı diyormu?
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
husem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba bende 2006 1.4 hdi 206 var. Tüm ibreler bende de çalışmıyor ancak boost,speed,accel vs çalışıyor.
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahmin ettim. Canımda sıkıldı hevesle aldım. Bağlantıyi yapıyorum tabikide. Hata bulmuyor. Herhangi bir arıza ışığı da yakmıyor aracım yaktığı zaman bulur mu meçhul.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkçe kullanıyorum bende programı. Ayarla mı alakalı dicem ama ayarlarında da bişey yok. Sizin çalışması lazım aslında daha yeni model aracınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |