![]() |
|
Hararet göstergesi klima açmadan çalışmıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elixiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2017 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2017 Saat 16:43 |
Merhabalar kıbrısta öğrencilik yaptığımdan dolayı ustaya gösterme imkanı kısıtlı
Arabam 2000 model sorun tam olarak söyle Arabanın AC açıp soğuğa aldğımzıda sorun yok hararet göstergesi çalışıyor ( hararet müsürini değiştirdim) Ama AC açmadım hararet göstergersi çalışmıyor dipte ve araba 32 dk sonra stop alarmı veriyor kontak aç kapa yapınca düzeliyor ve araba sıcak hava vermiyor hep soğuk hava veriyor bu sorun neden kaynaklıdır , 2 hafta sonra türkiyeye geleceğim parçasal bir sorunsa parçaları türkiyeden alırsam çok iyi olur burada parça aşırı pahalı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin.bunun bir çok sebebi olabilir kardeşim kesin net bişey söylemek zor. bir fan rolelerini kontrol et oksitlenme yada arıza olabilir. faz reziztansı kontrol et. bsı ve motor siğorta kutularını söküp oksitlenm kısa devre gibi problemler olabilir. termostat - kalorifer peteği vs. yani iş yine iyi bir ustaya bakıyor kardeşim. tabi kıbrıstada nereden bulacaksın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Elixiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2017 Konum: kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Bende sorunu bulup kendim halletmek istiyorum ama nereden başlıyacam bilmiyorum söylediğiniz sorunlara bakmak için bir döküman varmı yada video tarzında birşey ekipman var baya arabanın her yerini sökebilirim
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıbrıs'ın neresindesiniz? Eğer Gazimağusa'daysanız büyük sanayide Debreli Oto Elektrik'teki Orçun'a gösterin aracı gerçekten anlıyor. Ayriyetten de Motor ile ilgili problem varsa yine büyük sanayide bosch servisindeki Hüseyin ustaya gösterin aracı, biraz pahalıdır ama yaptımı bir kere yapar. Lefkoşa'da iseniz Peugeot FAB ltd. götürün başka yerde bildiğim usta yok.
![]() Düzenleyen Orçun.Dmr - 06 Aralık 2017 Saat 22:57 |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
aynen hocam gazimagusadayım yarın bir ustaya gösterecem bulamazsa sorunu debeli oto elektiriğe götürürüm teşekkür ettim hocam. sizde mi gazimagusadasınız
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorununuz çözüldümü? Kantara bölgesinde kalıyorum bende, Gazimağusa'ya gelip gidiyorum 3-4 günde bir.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |