![]() |
|
307 airback fault |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tarcin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2017 Konum: BAĞCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2017 Saat 03:49 |
selamun aleykum airbag ısıgı sorunu benim 307 dede var pc ye taktırdım sargı dediler istanbul avrupa yakasında işinin ehli uygun saran bi usta varmı nerde kaç liraya sararlar bilgisi olan arkadaş varmı acaba teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bunun bir kaç sebebi olabilir.
1-arkadaşımızın dediği gibi com2000 far sinyal kolu bozulmuştur. (airbağ sargısı) 2-ikicisi daha önceden arıza vermiştir com2000 ışık yanmasın diye airbağ kablolarına diren. atılmıştır. dediğiniz yerin bir fotografını yüklerseniz daha iyi olacaktır. yardımcı olmamız açısından.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Com2000 arızalı olabilir ya da gerçekten airbag'de arıza vardır sargısı mı ne bozuluyor sanırım diye düşünüyorum. belki de siz almadan önce de öyleydi hata kodlarını sildirip satın almış olabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Oguz38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2017 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Yokmu yardumci olucak bir arkadas
|
|
![]() |
|
Oguz38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2017 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle vaktinizi ayirdiniz icin tesekkurler aracim 2003 model 307 1.4 hdi araci alali 10 gun oldu bakimlarini yaptirdim falan aracimi gecen aksam kapima park ettim sabah ise gitmek icin bindim kontagi cevirdim akr back lambalari yandi tam kontak yapincada sonmedi koltugun altindaki kablolari cikardim taktim ayni elektirikcime goturdum cihazi bagladi fakar airback olan bolume girmedigini soyledi konsolu sokmesii gerekiyormus dun aracimi incelerken el freninin ordaki airback anahtar girisini matkap ile delinmia oldugunu gordum alakasi varmidir daha once bu konu epey acilmis fakat onlarda tam bir cevap bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |