![]() |
|
hararet hakkında!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Daimon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2016 Konum: Gölcük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2017 Saat 22:00 |
uzun yolda 70 i geçmiyor dur kalkta 95 / 100 arası bu bir sorun mudur??? sıkışık trafikten çıktıktan sonra tekrar 70 düşüyor...acaba küçük termostat mı takılı..
|
|
![]() |
|
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Termostat boş muhtemelen, soğuk motor çok yakar ve aşınır. Termostat takın derim.
Aynı durumdaydım yaz boyu sökülüydü geçen izmir-istanbul montla gidip geldim. Minibüsçü gibi gazete koydum radyatörün önüne ![]() |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anormal olan 95 100 arasi olması değil 70 civarında olması. Muhtemelen arkadaşın dediği gibi termostat arızası var. |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
95 100 zaten fan açma aralığı
Anormal olan 70e düşmesi.. 80 olmasın bak benimki 85 sabit, dur kalk 90 95 olur.. |
|
![]() |
|
direksiyon hocasi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2017 Konum: KUTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı direksiyon hocasi
slm arkadaşlar
206 + kullaniyorum hangi sorunu anlatsam bilemedim.antifriz koyduk radyatör catladi radyatör degisti bu defada hararet yükselmeden yedek depoda su kaynatma basladi muhtemelen conta yandi.debriyaj baski balata degisti kavrama kacirma yapmaya basladi :)))) ustanin iyisinemi tosladık yoksa 206+ larda genel kronik dertmi var fikri olan varsa paylasalim tsklerr
|
TURKUAZ HOCA
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Abi ne yaptın öyle kronik sorun mu olur.. Debriyaj hariç diğer tüm sorunların için aklımdaki şu: Sen motoru dondurdun, araba donuk şekilde conta yaktı.. Yoksa radyatör, kaynama vs hepsi bir anda olamaz.. Debriyaj işinde ise, debriyajın hidrolik değilse(ki sanırım değildir) balata yanmadan evvel bir ayar yaptır.. Düzenleme: Araban LPGli ise umarım kötü bir radyatör taktırmamışsındır.. Düzenleyen ggitaristt - 02 Aralık 2017 Saat 01:35 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |