![]() |
|
307 bagaja su alıyor. (ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2017 Saat 23:41 |
||
Cümleten selamlar. Aracımın bagajına su girdiğini yedek lastiği çıkarırken gördüm resmen olta atıp balık tutacak şekilde su dolmuş. Arka tamponu söküp havalandırmaları çıkartıp kaportaya geçen yerlerini temizledim ve silikonlayarak tekrar taktım. Aradan 2 gün geçti ve biraz önce açıp baktığımdada su girmiş stepneye. Stopların contasını kontrol ettim birşey göremedim. Bana havalandırmanın perdelerinden alıyor gibi geliyor, perdeleri yapıştırsam sorun geçermi? Şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen Orçun.Dmr - 01 Ocak 2018 Saat 00:25 |
|||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|||
![]() |
|||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Biraz önce kendimi tutamayıp soğuk havada çıktım bagaj menteşesinin plastik parçasını söktüm su tuttum ve nerden aldığını gördüm. Sol taraftaki havalandırmadan baya bir su alıyor, silikonlayıp taktığım birleşim yerlerinde sıkıntı yok ama perdenin altından filtrenin oralardan alıyor. Bu perdeyi söküp iptal edicem galiba veya perdeyi ızgaraya yapıştırıcam başka yolu yok gibi gözüküyor...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Havalandırmayı kapatınca ne olur ki??
|
|||
![]() |
|||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
||
benim bildiğim kapıları kapattığınızda oluşan basınç bu havalandırmalardan tahliye ediliyor hava çıkışı olmazsa kapılar tek seferde kapanmayabilir
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
||
Bende bilmiyorum hocam ama bu gidişatla havalandırmayı iptal edicem. Resmen olta atıp balık tutacak şekilde su doluyor ve stepneyi paslandırıyor.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
||
Eğer havalandırmayı iptal edince dediğiniz gibi olursa iptal edeyim o zaman. E malum 307 lerin ön kapıların sesi kapı kapandığında biraz şiddetli oluyor ve içim gidiyor desem yeridir, belki iptal edince yavaş kapanır.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Bak çok mantıklı ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
||
Ben bi deneyeyim o zaman.
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
||
Rez aldım bekliyorum sonucu
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
||
Denedim ve sonuç: Kapılar kapanırken biraz daha yumuşak ve sessiz kapanmaya başladı ama içerde oluşan basıncı düşünerek kapattığım havalanırmayı açtım yine.
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |