![]() |
|
Stop etme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Vatan61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2017 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2017 Saat 23:48 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese selam. Arkadaşlar o kadar sıkıntılı bir durumdayım ki.aracım 2005 model 206 1.4 hdi.geçenlerde yazılım yüklettim. Rodaj yaptıktan sonra 3-4 gün uzama yaptım. Ve sonra aniden 3000 ile 4000 devir arasında giderken araç stop etti. Sonra tekrar uzadim, aynısı olmadı. Fakat 1 gün sonra aynısı tekrarladı. Ustam arızaya baktı. P1166 rail basıncı çok yüksek gibi birşey çıktı. Yakıt basıncı sınırın üstünde yazıyordu. Enjektörlerde baktı.1 hariç diğerleri iyi değil dedi. Pompacıya yönlendirdi. Bütün enjektorler elden geçti. Reil sınırlandırılması ve başka birşey daha degistiler. 2000 tl gitti. Arabayı aldım yine aynı hatayı verdi.kafayı yedim. Sizce ne olabilir. Saygılar.
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Yazılım işinden sonra olduysa bence yazılımı yapan yerle bir görüşün eğer ecu yada bsı sorun olmuş olabilir. Buna benzer bir sorun arkadaşımızda olmuştu sorun motor ecu sunda (beyninde çıkmıştı)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Vatan61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2017 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Biraz önce arızaya planet 2000 ile baktık. Daha önce yazılım biraz kısılmıştı. Rail basınç farkı biraz kapanmış. Yazılımcı arkadaş dediki biraz daha kısılacak. Dumanlı yazılım var arabada. Çok mükemmel gidiyor. Katalizör ün içinide boşaltacağım. Ama yarin yeni yazılım gelsin ve deneyeyim. Bakalım neler olacak. Sorun ecu da derken nasıl bir sorun idi acaba arkadaşım.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla kardeşim o yazılım felan yoktu araçta senin gibi stop etme olayı vardır bulamadılar felan sonra sattı tabi sattığı tanıdığı biriydi oda iyi bir usta bulmuş sorunun ecu da olduğunu tespit etmiş içini açıp bakmışlar oksitlenme vs. temizlenmiş takılmış düzelmiş araç.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |