![]() |
|
Ayar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2017 Saat 19:53 |
Merhaba, lpg deki sorun regülatör diyaframı eskimiş ise olabilir.sağlam bir lpg servisine baktırın derim. Benimde regülatör su akıtıyordu yenisini sipariş ettim şuan benzinde kullanıyorum. Uzun yolda yarım depo ile 450 km civarı yaptım fakat şehir içi benzin dayanmıyor.
|
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar Söyle bi durumum var aracı alalı 2 gün falan oluyor benzinde bi sıkıntı yok ama gazdayken arac ısıklarda veya bir yerde duruken kalkarken debriyajdan ayagımı cekip gaza basarken devir saati düsüp tekrar yükseliyor o da stop ettirmeme neden oluyor neden olabilir bi de arıza ışığım yanıyor sürekli bakıttım gaz kelebeginden yapar dediler adam söktü temizledi bi 10 km falan gittim tekrar yanmaya basladı 50 lira benzin 50 lira gaz aldım 100 km falan götürdü neyi var bunun nasıl anlayabiliriz aracım 2006 model 206 feline benzin alsam sürekli ne kadar yakar gaz da ne kadar yakar ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |