|
HAVA DURUMU GÖSTERGESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2017 Saat 10:09 |
Benim araç 2015 accsess modeli hava durum göstergesi radyo bölümün de çıkıyor geçenler de arkadaşım bu gösterge bilgisayar ekranında da çıkar dedi ama ben araştırdım bulamadım bilen var mı acaba çıkırmı ki
|
|
£MY__
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben çıkacağını zannetmiyorum ama belki aracın özelliklerinde vardır pc ile bağlanıp bakmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
emrah_860
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
aynen bir kaç yerde araştırdım yabancı sitelerde tam anlamadım ama çıkıyor gibi sanki
|
|
£MY__
|
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
Selam,
Bende 2013 301 active aracımda orjinal cd çaları söktüğüm için hava durumunu göremiyorum. Eğer yol bilgisayarında bunu gösterme imkanı varsa paylaşırsanız sevinirim. |
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
emrah_860
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
Kardeşim bende onu araştırıyorum normalde cd çalar da çıkıyor ama ekranda değil bulursam paylaşacağım
|
|
£MY__
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |