![]() |
|
Lpg dolum kapağını kaybettim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2017 Saat 21:37 |
Lpg dolum kapağını herhalde düzgün takmadılar bir yerde düşmüş. aliexpress den baktım bulamadım. ne olarak satılıyor bu kapak ? türkiyede 20 tl yazmış arkadaşlar n11 e. maşallah diyorum.
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arada pompacıları yokla kapağım burda kalmış buldunuz mu diye :) bazen pompa görevlisi kapağı takmayı unutuyor. bir zamanlar benimde takmayı unutmuşlardı sonra gidip burda mı diye bakmıştım bana 4 kapak çıkardılar hangisi senin dediler :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzikliklerde 2 tl civarı satiliyor hocam. Benimde kaybolmuştu 2 tlye aldim.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
seninkini cebe atıyorlar sonra 1 2 tlye geri satıyorlar
![]() |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
ip yada zincir gibi birşeyle bağlayacağım. kaç sene balıkesirde kullandım hiç bir sıkıntı olmadı. burada her şey olur.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Herhangi bir lpg montajı yapan yerden temin edebilrisiniz. bakımlarını yaptırırsanız para bile almazlar
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
zincir
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |