![]() |
|
Kaputun sol tarafından su geçmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2017 Saat 09:33 |
Merhaba.
Yağmur sonrası ilk kez kontrol amaçlı kaputu açtım. Polen filtresinin koyulduğu o kısımdan motor bölmesine su geçiyor ve polen filtresinin koruyucu kumaşı ıslak. Bunun için nereyi kapatmam lazım. Fitilde herhangi bir eziklik veya yerinden çıkma falan yok. Normal bir durum olduğunu sanmıyorum. v kayışına falan su gelmemiş ama şu yalıtım kumaşının ıslak olması normal değil sanki ve bir miktar çürüme var. Benden önceki sahipleri de anlaşılan ilgilenmemiş bu durumla.. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam benim araçta aynı ve birçok 308 de durum aynı silecekleri kapatan plastik aksam tam oturmadığı için su kaçıyor buna gözüm siyah silikon ile o parçayı tam oturmak gibi bakalım ben yaza doğru komple söküp bakacam ne yapılabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Aynen. langır langır oynuyor o plastik aksam. O zaman siyah dyson yapıştırıcı
ile kökten çözüm bulacaz demek. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öyle gibi tam söküp bakmadım hocam artık bahara
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |