![]() |
|
Rölantide direksiyonun titremesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmetmarmara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetmarmara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2017 Saat 19:36 |
Arkadaşlar 307 2002 xs aracım var. Bugün arabayıperiyodik bakıma soktum. Kendim gitmedim babam götürdü. Kartel muhafazası kırılmış onu kaynatmışlar ve aks kafaları değişmiş ekstradan. Araba bakımdan geldi bi çalıştırdım direksiyonda rolantide iken titreme var ve içeriye horul horul horul tarzında uğultu geliyor. Egzostanda aynı senkronda pötür pötür ses yapıyor. Aklıma gelen ihtimaller
1)motor takozları direksiyon titremesine neden olabilirmi 2)arabanın motoru biyerden hava alıyorki egzos pötür pötür yapıyor. Bilen yada fikri olan yazarsa sevinirim. Bu arada araba benzinli tüp yok. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kartel muhafazası motor temas ediyorsa rolanti de vibrasyona yol açabilir diğer olasılık motor kulakları değişti ise alt Aks kulağının yönünü farklı takabiliyor bazı ustalar sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir
|
|
|
|
![]() |
|
mehmetmarmara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetmarmara
https://youtu.be/1tpvgoG0pak
Az önce çektim. Dizel gibi çalışma sesi tamamen egzosttan geliyor yanlış anlaşılmasın egzosun dibinden çektim motor sesi değil. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Motorun çalışmasında tekleme vs gaz yemesinde anormallik yoksa katalizatör veya susturucu dağılmıştır
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |