![]() |
|
Teyp bağlama hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mburakaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mburakaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2017 Saat 23:39 |
Aracıma pionner teyp bağlamayı düşünüyorum çünkü orjinal teypte radyoda çekmeme sorunu yaşıyorum izmir gibi büyük bir şehirde. Fakat aklıma takılan bir sorun var. Bir sürü 307 marka araca bakıyorum hepsi orjinal teybini kullanmakta. Neden acaba normal bir teyp sorun çıkarabiliyor mu bundan mı bağlatılmıyor acaba diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum makyajlı kasalarda yol bilgisayarı ekranı ile orijinal teyp arasında bağlantı var.Bazı ayarları açıp kapatabiliyorsun.Bende cd changerı çıkartıp Pioneer teybimi taktım orijinal teyp duruyor.Eski kasalarda bildiğim kadarıyla orijinal teyp ile yol bilgisayarı arasında bir bağlantı yok sadece makyajlı kasalar 2006-2007-2008 modellerde var.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
mburakaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mburakaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 2006 makyajlı kasa var. Öyle çift teyp kötü gözükür. Başka bir çaresi varmı bu işin. Orjinal teybi çıkarsam hangi işlemleri yapamam ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |