![]() |
|
206 RC tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
s3mpatiqy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı s3mpatiqy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2017 Saat 19:24 |
|
Arkadaşlar selamın aleyküm. Öncelikle şunu belirteyim. İlk aracım 106 gti. Şimdi de aklımda 206 rc var. 106 gti den sonra 206 rc onun yürür zevkini verir mi? Bi de 206 rc için sahibinden.com da 41 RC 696 plakalı mavi bi rc var o araç hakkında bilginiz var mı? Tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Araç bu : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-hasar-kayitsiz-rc-492092355/detay
Düzenleyen s3mpatiqy - 26 Ekim 2017 Saat 22:32 |
||
![]() |
||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Araca bakmadım. Daha bilgili arkadaşlar yorum yapar zaten fakat ilan linkini atarsanız konuya daha çabuk yardımcı olunabilir.
|
||
![]() |
||
s3mpatiqy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı s3mpatiqy
|
Tamamdır abi saolasın güncelledim konuyu
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim. tabiki 106 gti yürür zevkini verir hatta daha fazlasınıda tabi aracın kondiyonuna bağlı. burada tanıyan olacağını pek sanmıyorum kardeşim. facebook ta peugeot famıly turkey grubuna bakmanı tavsiye ederim. gti - rc tutkunları en çok oralara takılıyor tanıyan çıkabilir.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
|
Araç güzel görünüyor fakat detaylı bilgi yazılmamış. Akrabalarım gebzede oturuyor. Az çok bilirim. Dürüst insan bulmak zor. Ustaları kasap gibi. Dikkatli olmakta fayda var.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı s3mpatiqy
|
Abilerim çok saolun bi tanıdık vasıtasıyla güzel bi usta buldum oraya göstercem aracı inşallah alacağıma pisman olmam
|
||
![]() |
||
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
|
İnşallah beklentilerinizi bulursunuz.rc 106 dan birkaç açıdan daha üstün.araç kondisyonunda birsey yoksa hayal kırıklığı yaşayacağınızı sanmıyorum. |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı s3mpatiqy
|
Eywallah abi çok saol bakalım yarın göstercem inşallah bi sorun çıkmaz da ilk izlenimlerimi burada sizinle paylaşırım |
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
206 gruplarının neredeyse hepsinde varım ben pek bilinen yada paylaşıldıysada görmedim ama cok ele düşmüş hor kullanılmıs bir araç değil kondisyonlu duruyor
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |