![]() |
|
106 XR LPG önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
veteriner18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı veteriner18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2017 Saat 15:54 |
Öncelikle merhaba dün 98 model 106 xr aldım . daha 79 bin km de ancak günlük km yapacağımdan dolayı lpg taktırmam lazım. Marka ve model önerilerinizi yazarsanız sevinirim.ayrıca atiker fast modeli harici çok da uyum sağlamadığını söyleyenler var . Bilgilerinizi rica ediyorum..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dilerim. lpg yaptıracaksanız kit ten usta daha önemli hocam en pahalısınıda taktırsanız usta hatasından dolayı araçtan soğursunuz. atiker tavsiye ederim 206 aracıma kendim yaptırdım 2 yıl problemsiz bindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
veteriner18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı veteriner18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
prins ecomax diye bir ürün çıkarmış fiyatı 1550 tl ve tamamen ithal olduğunu söylüyorlar. fiyatı uygun geldi ama dediğiniz gibi usta öncelikli..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğrudur hocam prins ecomax için iyi fiyat. dediğim gibi iyi bir usta bulursan sıkıntısız kullanırsın. yoksa başına beladan başka birşey olmaz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |