![]() |
|
Far Ampulü Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2017 Saat 13:23 |
|
Farlarım iyi aydınlatmıyor. Farın camından içinden vb... değil hepsi temiz forumlarda bakıyorum bu tür konuların sonu hep led veya xenon a bağlanıyor ben bunları istemiyorum normal ampül hangisini tavsiye edersiniz. Rengi beyazmış veya çok sarıymış farketmez sadece güzel aydınlatsın yeter.
|
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim bu ürünleri kullananlar memnunlar hatta youtube felan karşılaştırmalar var bir bak derim.
http://www.hepsiburada.com/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-isik-p-OTM011300 |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Philips i ben kullanmıştım çok çabuk patlamıştı banamı öyle denk geldi bilmiyorum. Elimde osram var şimdi patlasın takılı olan standart ampullerden biri takıcam hemen
|
||
![]() |
||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
|
General Electric Mega Ultra Light +120 kullanıyorum 4-5 aydır bir problem yaşamadım ve aydınlatma kalitesi güzel. Piyasada ki osram, philips markalarına göre de fiyatı uygun tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
En güzel aydınlatan bana kalırsa sarı renktir. Orjinali zaten aracın. h4 normal bir osram alın takın kafanız rahat olsun. Hem ucuz hemde uzun yıllar gidiyor. Beyaz alıyorsunuz ben eski araçlarımda denedim. Yağmurda siste sıfır sanki farsız gidiyorsunuz göstergeyi kontrol edip duruyorsun gerek yok.
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
en çok övgüyü Osram nightbreaker ın aldığını gördüm..
benimde xenonlar çok iyi aydınlatmıyor artık, yakında mercekle led çalışmaya başlıyacağım sanırım.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Abicim bende 10 TL lik osram ampuller var.. Gayet güzel aydınlatıyor.. Pahalı ampuller %20-30 daha fazla aydınlattığını iddia ediyor.. Ama ben gerek duymuyorum..
|
||
![]() |
||
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Aynı ampulden bende aldım ama o ampuller çok kısa gitti 5 6 ay kadar sonrasından sırayla patladılar
|
||
![]() |
||
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Night Breaker alıcam heralde genelde bunu tavsiye ettiler
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Alt tak hocam bir de zahmet olmazsa resim atıver bizde görelim |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
pazar gunu kredi karti kesiliyor pazartesi sipariş vericem bakalım ne çıkacak
|
||
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Osram night breaker en güzeli led kullanılıyorum ben ama çok bi aydınlatması yok
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
erdiano ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
|
aliexpresten led ampul almıştım, arkası fanlı olanlardan ama çok bi fark göremedim açıkçası. uzunlara taktım. daha geniş bi alanı aydınlatıyor gibi geldi ama daha uzağı gösterme konusundan emin değilim. henüz yağmur ve siste kullanma şansım da olmadı. 307 de far ampul alanı da çok dar olduğu için tekrar sökmekle uğraşamadım. yukarıda bahsedilen ampuller hakkında hiç bilgim yoktu, onları da denemek lazım zira aydınlatma çok önemli
![]() |
||
307 1.4 comfort 2006
|
||
![]() |
||
senalcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
philips H 7 xtreme vision taktım, normal ampullere göre gayet iyi gösteriyor.ambalajında %130 daha fazla aydınlatır yazıyor ama inanmayın sadece % 30 gibi hissettim.Ama olabilen bu hem de muayeneden geçiyor.Işığı da daha parlak,daha iyi bir alternatif bulamazsanız tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Arkadasimda GENERAL ELEKTIRIK MEGA LIGHT % 130 gibi bir ampul Varmis sifir onlari alip denicem begenirsem onlari alirim
|
||
||
![]() |
||
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
ben de konuyu takip ediyorum mega light için
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Mega light ışık olarak stokla performans ampuller arasında kalıyor ama buna rağmen ömrü kısa geldi bana.
Ledlere gelirsek, ledler merceksiz pek bir işe yaramıyor sadece etrafı aydınlatıyor. Bende uzunlara takılı sellektör için. Gece tünelden geçerken denedim 15 mt önümden sonrasını aydınlatmadı kısalardan hiçbir farkı yoktu. Alıp kısalara takmanında çok bir manası yok bence. En iyisi alın stok ampul sarı sarı dolaşın :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Olmazsa Osram All Season alırız tuningcaddenin düzenlediği bir fuarda görmüştüm hondaya takmışlardı, bildiğin sarı hondanın sahibine sormuştum yağmur kar vb.... on numara gösteriyor demişti. Aydınlatması da iyi demişti ama polis ve muayene sıkıntılıymiş.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
Fotoğraf eklemek istemiyordum Video çekmek istiyordum daha iyi olacaktı. Çekmeyi unutuyorum hep bende fotoğraf ekledim. Genel olarak memnunum bunlar patlasa yine aynısını alırım en azından yolda giderken elimi sürekli far koluna atıp farlar kapalımı diye kontrol etmiyorum. Farlara önden bakınca beyaz gibi gözüküyor ama aydınlatması sarı yağmurda vb.. denemedim ama iş görür gibi geliyor. Yan tarafları da iyi aydınlatıyor. Bu arada akümü kendim şarj ettim bunla ilgilide konu açıcam düşenin dostu olmuyormuş.
Düzenleyen doganatak - 15 Kasım 2017 Saat 13:51 |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Akünü niye kendin şarj ettin merak ettim. Birde bahsettiğin osram allsesion neden muayenede sıkıntıymış onu anlamadım. Bildiğin halojen ampul sonuçta
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |