|
Cam filmini sökmek istemiyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2017 Saat 00:19 |
|
Öncelikle herkese selam benim aslanda (307 sw) de ön cam haric hepsi filmli cok koyu değil ama filmli olduğu cok belli açıkçası hiç sökmek istemiyorum cok güzel duruyor böyle sizce biraz daha bekleyeyimmi kalkma ihtimali varmı yasağın birde benim arka kelebek camlarda peugeotsport diye bi sticker var cama yapışık bunlar da yasakmı bundan da ceza yermiyim?
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Söküp sökmemek tamamen sizin tercihiniz olur bu durumda.Kurallara uyarım olası bir uygulamadada kendimi mağdur etmem bu toplara girmem diyorsanız,aracın üstünde dikkat çekecek düzeyde yasak unsuru içeren bir ilave varsa bunları iptal etmeniz sizin yararınıza olacaktır.Ancak film konusu son günlerde fazlasıyla gündeme oturdu daha öncedende yasaklı olduğu bilinen bir uygulamaydı.Bazı araçlara bakıyorum kimin kullandığı bile belli değil komple siyah güneş ışığında bile içersi hiçbir şekilde gözükmüyor ama bazıları renklendirme düzeyinde dışardan bakılınca içersi gözüküyor sonuç olarak bu ikisi arasındaki fark ayırt edilmeli diye düşünüyorum.
Düzenleyen samet206 - 25 Ekim 2017 Saat 02:35 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Çok koyu değilse film bizim arabalar polisin dikkatini çekmiyor.. Ben açık unutmuşum alt ledleri yeşil ışık yanıp sönüyodu akşam arabanın altında.. Polisler farketti beni, ben geçerken izlediler hayran hayran
Çevirmede bile sen devam et diyorlar direk.. Düzenleyen ggitaristt - 25 Ekim 2017 Saat 02:33 |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla ben söktüm kardeşim boşu boşuna birde ceza ödemek istemiyorum riske atmanın bir anlamı yok bana göre.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
|
Yeni film olunca kolay çıktı değilmi
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen hocam kolay oldu sadece arka cam kaldı hafta sonuda onu halledeceğim
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla ben sökmedim sökmem de benim süt beyaz kızım var ona güneş gelmemesi daha önemli ola ki yakaladılar zaten yüzlerine de söylerim tekrardan film çektiririm diye ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar benimki 2 yıllık, arkadaşınki 2 aylık falan. Benimki daha kolay çıktı. Tabi cam filmine kalitesine uygulamasına göre değişir.
|
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
öyle anlatarak olmuyo. Video isteriz. :) |
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de söktürmeyecem. Bir müddet bekleyecem.. |
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 ay önce bende cektirmiştim. neyseki arabayı sattım :)
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende de film var ama en düşük olanından. boş camın bir tık üstü. hiç bir sorun yaşamadım. ama bazıları nın camlar simsiyah.hadi arkaları anlarım da şoför yan camı da zifiri karanlık. aynaları nasıl görüyorlar.
|
||
pusutr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şu anki yasa, renkli camların her tonunu kapsıyor. Açık koyu renk farkı gözetmiyorlar. Hazineye para lazım. |
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
bende sökmeyeceğim, ceza yesem dahi.
tahminimce bu aralar gündemde olduğu için çok dikkat ediyorlar, bir süre sonra bu kadar sıkı tutacaklarını sanmıyorum..
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Benim aracımda ön camlar 2 arkada 3 numara film var. Söktürmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Keyfe göre bi yasaklayıp bi cezası var demekle iş yapamam. Kendi keyfim. Yakalanıp yazılırsa ceza ne kadar uzun vadede ödemezsem o kadar bekletirim. Peşin peşin devletin cebine koymam 3 kuruş alın teriyle kazandığım parayı.
|
||
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende sokturmeyi dusunmuyorum ceza yesemde. Nolacaksa olsun
|
||
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
|
|
Yorumlarınız icin sağolun bende sökmeyeyim bir süre zaten benimki o kadar koyu değil iceri belli ama biraz koyu gibi deyim kanımca 1 haftaya biter bu kadar üstüne düşmezler artik
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Akşamları polisi görünce hemen iç ışıkları yak.. İçi görünsün arabanın.. |
||
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Kardeş vidyo çekebilsem bugün 180 ile radara girişimi çekerdim İnşallah arada kaynamıştır şehiriçi trafik falan ceza gelmez.. |
||
runiy06
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 1 sene öncede kullanıyordum şimdide kullanıyorum, cam filmiyle uğraşana kadar çakarlı, egzozlu, trafiği tehlikeye sokanlarla uğraşsınlar :)
|
||
206 XT 1.4 (2005)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |