|
Lpg de 1 ve 2 viteste silkeleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2017 Saat 14:42 |
Arkadaşlar 1.4 90 lık lpgli 207 aldım araçın bujiler lpg enjektörlerini değiştim araç 1 aydan beri sıkıntısız2 gündür sadece lpgde 1 ve 2 viteste silkeleme yapıyor bu gün gazcıya gittim çok yoğundu büyük ihtimal bobin olabilir dedi ben filitreden olabikir diye düşünüyorum filitre kirliyse böyle bile yaparmı yada bobin arzalıysa mı yapar
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güncel
|
|
206rc
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanız dilerim.emre hocam sanırım sizin vti motor olacaktı yanlış hatırlamıyorsam vti motorlarda lpg sıkıntılı gerçekten bu motorlara lpg uygulaması her usta düzgün yapamıyor malesef. ince ayrıntıları var manifolt içine enjektör hortumlarının uzatılması vs. gibi düzen tutmuyorsa gerçekten düzene oturtması zor oluyor iyi bir lpg ustasına bakıyor iş ama genelde lpg sistemi komple elden geçebiliyor yada sıfırdan takılmak zorunda kalınabiliyor. Öncelikli olarak benim tavsiyem 100-150 km benzinde kullanın tabi lpg sistemini komple kapatırınki benzin mapı düzgün olsun sonra lpg ayarı daha düzğün oluyor. Benzindede takip edin aynı problemleri yaşıyormusunuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |